De dagelijkse omgang met een droge huid is vaak zo ongemakkelijk. Het jeukt, schilfert, en voelt ruw en geïrriteerd. Jouw droge huid heeft speciale zorg nodig om je huidproblemen te verzachten. In de komende weken volgen daarom enkele belangrijke verzorgingstips, die verlichting bieden.

Douchen/baden met een hydraterende shampoo
Allereerst, voor de verzorging van je droge huid over je hele lichaam, is het van belang dat je elke dag doucht of baadt met een hydraterende bad of doucheschuim. Veel zeepproducten onttrekken namelijk de olie aan je huid, terwijl je die echt nodig hebt! Het laatste wat je wilt doen, is jouw huid nog meer uitdrogen. Dus, gebruik een bad of doucheschuim die hydrateert terwijl ze reinigt. Heel geschikt is de Rapsodine  
Intiem Reinigingsolie
Of de zalig ruikende Sea of Life  Zachte Douchemelk, die in heel veel lekkere geuren verkrijgbaar is.
Zorg ervoor dat je niet te lang doucht, en gebruik niet te heet water. Op die manier verwijder je niet onnodig veel van de olie op je huid. Als je klaar bent, dep je je huid droog met een handdoek (dus niet wrijven), om irritatie te voorkomen, en een olielaagje op je huid te houden. Het is belangrijk dat je je huid iedere dag hydrateert.

 

Beauty Quote

”’Schoonheid is zichtbaar geworden liefde”’~Plato